Nova vest
Fudbal

Subota, 26.11.2016.

19:20

Heroj Adžić: Znao sam da će ući!

Talentovani fudbaler Crvene zvezde postigao je u subotu debitantski gol za crveno-bele.

Izvor: B92

Autor:B92

Heroj Adžić: Znao sam da će ući!
Starsport

On je u poslednjim trenucima duela u Gornjem Milanovcu natrčao na odbijenu loptu i zakucao je u mrežu za veliko slavlje i pobedu šampiona Srbije rezultatom 2:1.

„Zauvek ću pamtiti današnji dan, ovo je ostvarenje mog dečačkog sna. Utakmica je sama po sebi bila teška, morali smo da jurimo rezultat, a to nam se ne dešava često. Neverovatno je šta se sve dogodilo u poslednjih nekoliko minuta, trebaće mi vremena da se utisci slegnu. Svakako, ovo su jako bitna tri boda za nas i sada je najvažnije da hladne glave uđemo u pripremu naredne utakmice“, rekao je Adžić.

Luka Adžić, po godinama omladinac, na današnjem meču postigao je prvi pogodak u seniorskom timu.

„Rasterećenije smo se svi osećali nakon Orlandićevog gola, ali Zvezda se nikada ne zadovoljava nerešenim rezultatom. Pokazali smo koliku želju za pobedom imamo. I dalje ne mogu da verujem da mi se u poslednjim minutima lopta tako odbila, ali čim sam šutnuo znao sam da će ući u gol. Mnogo mi znači prvi pogodak u seniorskom dresu, ali nadam se da je ovo tek početak i da ću postići još mnogo golova.“

„Ekipa je pretrpela dosta promena zbog povreda, ali pokazali smo da možemo da se nosimo sa svakim protivnikom. Izuzetno mi je drago što smo Račić i ja iz omladinaca pomogli danas ekipi. Uroš ima više iskustva u prvom timu i srećan sam što je danas bio jedan od najboljih igrača na terenu. Sigurno ćemo obojica po lepom pamtiti gostovanje u Gornjem Milanovcu“, poručio je Adžić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

21 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve