Nova vest
Fudbal

Subota, 26.11.2016.

10:17

"Igrači žive za golove i skandiranje sa tribina"

Fudbaleri Partizana napravili su u petak veliki preokret protiv Napretka, od 0:2 do 3:2, a jedan od najzaslužnijih igrača za to bio je Leonardo.

Izvor: AK

Autor: AK

Foto: StarSport

Brazilac je postigao prva dva pogotka za crno-bele i tako im trasirao put do važne pobede u borbi za titulu prvaka Srbije.

"Stalno ponavljam da smo mi tim. Ja sam veoma srećan što dajem golove, ali da nije mojih saigrača ja to ne bih mogao. Uostalom, moja pozicija i jeste takva da se od mene očekuju i dobre asistencije i golovi, zbog toga sam i došao u Partizan", rekao je Leonardo.

Leonardu je trebalo nekoliko meseci da uđe u formu, ali je postepeno postao jedan od omiljenih igrača navijača crno-belih.

"Za te trenutke svi Ÿive, svako ko kaže da nije tako, ne govori istinu. To su upravo dve stvari za koje svaki igrač živi – golovi i skandiranje sa tribina", rekao je Brazilac.

Sa dva gola protiv Napretka stigao je do sume od devet u tekućoj sezoni Superlige i prvog mesta liste strelaca.

"Uvek se može biti u boljoj formi od ove. Zadovoljan sam kako igram, ali je velika razlika da li igrate domaće prvenstvo ili na dva fronta uz Evropu. Ovo samo ističem, jer smo skloni da jednog dana nekoga podiŸemo, a posle dve utakmice valjamo po blatu. U svemu u životu, pa i u fudbalu je najvažnija konstanta, pa tako i meni. Važno je da dobro igramo, pobeđujemo, a onda i forma bude sve bolja i bolja", rekao je Leonardo.

Partizan do zimske pauze očekuju još četiri utakmice, a najteža će biti sledeća, gostovanje Vojvodini u Novom Sadu.

"Svaka utakmica je novi izazov i podjednako teška. Prvenstvo je dugo, a jesenje prvenstvo ima još svega nekoliko kola do kraja. Ova pobeda nam znači u smislu motivacije, ali smo vrlo svesni da nas čeka veoma teška utakmica u Novom Sadu. Odmaramo do sutra i onda krećemo sa analizom i instrukcijama", zaključio je Leonardo.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

36 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve