Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 24.11.2016.

18:09

Nikolić: Nema najjačih liga, možda dođu navijači

Trener Partizana Marko Nikolić rekao je da će na meču sa Napretkom u petak možda biti više navijača na stadionu, jer se ne igraju mečevi najjačih liga.

Izvor: mn

Autor: mn

Nikolić: Nema najjačih liga, možda dođu navijači
partizan.rs

Utakmica 17. kola Superlige između Partizana i Napretka igra se u petak od 17 sati na stadionu u Humskoj.

Na pitanje novinara kako komentariše slab odziv publike na stadionu Partizana, Nikolić je rekao:

"O tome se priča već 20 godina. Na početku sezone svi dođu na stadion kada je lepo vreme, ali od novembra se opredele da ostanu kućama, možda zbog loše infrastrukture. Verujem da će protiv Napretka doći navijači da nas podrže, baš zato što je petak i nema utakmica iz najjačih liga", rekao je Nikolić.

On ističe da se navijači često neobično ponašaju, pa ga ne bi začudilo, da u Humskoj 1 bude i duplo više navijača nego kada se mečevi igraju vikendom.

„Očekujem možda neobičnu situaciju. Možda u petak bude duplo više gledalaca nego što je bilo prošlog vikenda, naša publika često reaguje na takve neuobičajene stvari i pojave, pa se ne bih iznenadio da nas gleda četiri, pet ili šest hiljada gledalaca, mimo neke logike, a subotom i nedeljom nešto manje.“

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve