Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 24.11.2016.

18:21

Zličić: Biće teško u Bačkoj Palanci

Fudbaler Vojvodine Lazar Zličić rekao je da da očekuje tešku utakmicu protiv Bačke.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images
Getty images

Fudbaleri Vojvodine u subotu gostuju Bačkoj u utakmici 17. kola Super lige Srbije.

"Vojvodina uvek ide na pobedu, bez obzira na ime protivnika, pa će tako sigurno biti i u Bačkoj Palanci. Svesni smo da će to biti jako teško ostvariti, pogotovo zbog činjenice da je Bačka nedavno promenila šefa stručnog štaba i dovela bivšeg trenera Proletera, koji poznaje dosta nas koji danas igramo u Vojvodini", rekao je Zličić.

Vojvodina je treća na tabeli sa 35 bodova, koliko ima i Partizan na drugom mestu, dok je Bačka na pretposlednjem, 15. mestu sa 11 osvojenih bodova.

"Ekipa Bačke će se sigurno zatvoriti i neće biti lako doći do prednosti, a treba imati u vidu i to da je tamo teren nešto manjih dimenzija od standardnog. Nadam se ranom golu, koji bi nam omogućio da u nastavku mnogo lakše igramo, ali ne bih imao ništa protiv ni da meč rešimo u drugom poluvremenu, samo da Vojvodina na kraju dodje do pobede", naveo je Zličić.

Na početku prvenstva Vojvodina i Bačka su se sastali na Stafionu Karađorđe tada su crveno-beli iz Novog Sada slavili sa 1:0.

"Namučili su nas tada i tek u drugom poluvremenu smo uspeli da prelomimo meč. Njihovi igrači će sigurno imati veliki motiv da se dokažu, veći nego u ostalim utakmicama, jer će u ovom lokalnom vojvodjanskom derbiju želeti da pokažu da vrede i da zaslužuju da igraju u klubu kao što je Vojvodina", rekao je Zličić.

Utakmica izmedju Bačke i Vojvodine igra se u subotu na stadionu u Bačkoj Palanci od 13.00.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve