Nova vest
Fudbal

Utorak, 15.11.2016.

18:19

Stivi Dži napustio LA, sledeća stanica Enfild?

Fudbalski klub Los Andjeles Galaksi saopštio je da Stiven Džerard naredne sezone neće nastupati u MLS ligi, pošto mu je istekao ugovor s klubom.

Izvor: B92

Autor:B92

Stivi Dži napustio LA, sledeća stanica Enfild?
Getty images

Džerard je rekao da će tek razmotriti koji će mu biti naredni korak.

"Radujem se što ću u narednom periodu, u kom ću razmisliti šta ću da radim sledeće, biti s mojom porodicom", rekao je Džerard za klupski sajt.

Džerard je nastupao 18 meseci za LA Galaksi po dolasku iz Liverpula, a za to vreme odigrao je 34 utakmice, postigao pet golova i upisao 14 asistencija.

"Kada sam napustio Liverpul došao sam u Los Andjeles kako bi pomogao klubu ;da osvoji drugi trofej u MLS-u. Razočaran sam što nismo uspeli u ostvarenju tog cilja, ali kada pogledam nazad na vreme provedeno u klubu izuzetno sam ponosom na ono što smo postigli. Za nekoga koji je prethodno celu karijeru proveo u Liverpulu, igranje za LA Galaksi bilo je neverovatno iskustvo. Srećan sam što ova liga i ovaj sjajn klub nastavljaju da rastu", rekao je Džerard.

On se zahvalio svima u klubu na ukazanoj prilici i podršci, a posebno je istekao navijače.

Ovaj 36-godišnji fudbaler sredine terene je od 1998. do 2015. godine nastupao za Liverpul i za to vreme je odigrao 710 utakmica za "crvene" i postigao 186 golova. Za reprezentaciju Engleske nastupio je 114 puta na kojiam je postigao 21 gol.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

5 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve