Nova vest
Fudbal

Utorak, 15.11.2016.

15:51

Karik: Nismo se odrekli trofeja

Fudbaler Mančester junajteda Majkl Kerik ocenio je da njegova ekipa ima šanse da osvoji titulu u Premijer ligi ove sezone, uprkos lošijem startu u prvenstvu.

Izvor: ĐN

Autor: ĐN

Karik: Nismo se odrekli trofeja
Photo by Stu Forster/Getty Images

Tokom letnjeg prelaznog roka na Old Traford su došli Pol Pogba i Zlatan Ibrahimović, ali je ekipa posle 11 kola šesta na tabeli sa osam bodova zaostatka za Liverpulom.

"Želimo da se borimo za vrh tabele. Imali smo uspone i padove, ali nismo se odrekli borbe za trofeje. Još je rano za to, imamo suviše kvalitetan tim i suviše dobru ekipu da bismo se odrekli bilo čega. Naše nastupe nisu pratili rezultati, znamo da to može da se promeni. Još nije ni Božić, ima još da se igra i verujemo da, kada dođemo do kraja, kada se sve i računa, da ćemo biti u vrhu", rekao je Karik za Skaj.

Mančester junajted će u subotu na Old Trafordu igrati protiv Arsenala.

"Arsenal ima nekolicinu zaista dobrih fudbalera. Kada se uklope oni su vrlo opasni, a na početku sezone su pokazali koliko zaista mogu da budu opasni. Mislim da i mi možemo da budemo opasni, verovatno još nismo ubacili u najveću u brzinu, što je na neki način i dobro, pošto znamo da će mnogo toga doći. Moramo da se držimo blizu vodećih i imaćemo šta da pokažemo kada dostignemo vrhunac forme", rekao je Karik.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

7 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve