Nova vest
Fudbal

Utorak, 15.11.2016.

10:07

Tadićev otac: Morao sam ženi da dam dijazepam

Petar Tadić, otac reprezentativca Srbije Dušana, kaže da su svi u porodici teško podneli povredu njegovog sina protiv Velsa.

Izvor:

Autor:

Tadićev otac: Morao sam ženi da dam dijazepam
Getty Images

Plejmejker Sautemptona ostao je da leži u lokvi krvi posle divljačkog poteza Nila Tejlora, koji je našeg igrača šutnuo posred lica u 35. minutu duela sa Velsom u Kardifu (1:1), za šta nije dobio ni žuti karton.

Dušan je ostao da leži na zemlji uz obilno krvarenje, kasnije je ustanovljeno da mu je defanzivac 'Zmajeva' slomio nos, ali je uprkos tome nastavio meč i odigrao ga do kraja.

"Teško je da gledate kada vam dete ležo u lokvi krvi. Marija, Dušanova majka, nije mogla da se smiri – šetala se po kući, plakala i nije mogla da se smiri. Na kraju sam morao da joj dam dijazepam. Moji unuci Vasilije i Veljko su odreagovali kao momci, rekli su da žele da odu u Vels i prebiju Tejlora", rekao je Petar Tadić za britanski medije.

Dobra vest u celoj priči jeste da Dušan ipak neće morati na operaciju, već će u narednom periodu igrati sa zaštitnom maskom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

58 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve