Nova vest
Fudbal

Subota, 12.11.2016.

22:23

Čačić ponosan: Zasluženo smo pobedili Island

Selektor reprezentacije Hrvatske Ante Čačić rekao je da je njegova ekipa zasluženo slavila protiv Islanda i istakao da je ponosan na svoje igrače.

Izvor:

Autor:

Čačić ponosan: Zasluženo smo pobedili Island
EPA/ANTONIO BAT

"Bila je ovo očekivano teška utakmica. Srećan sam i ponosan na igrače koji su u ovim uslovima i okolnostima osvojili tri važna boda", rekao je Čačić, a prenela Hina.

Hrvatska je pred praznim tribinama Maksimira pobedila Island 2:0 u četvrtom kolu Grupe I kvalifikacija za Svetsko prvenstvo.

"Igrali smo protiv kvalitetne reprezentacije, ali bili smo bolji i zasluženo smo slavili", rekao je selektor Hrvatske.

Vezista Luka Modrić je protiv Islanda u igru ušao u drugom poluvremenu.

"Tako smo se dogovorili da udjem u nastavku. Bilo je teško gledati s klupe, lakše je igrati. Odigrali smo dosta dobro s obzirom na uslove i težak teren. Postigli smo dva lepa gola i zasluženo smo pobedili. Bilo je važno osvojiti tri boda", rekao je Modrić.

Hrvatska će kraj godine dočekati na prvom mestu Grupe I, a nastavak kvalifikacija sledi u martu iduće godine kada u Zagreb dolazi Ukrajina.

"Možemo biti zadovoljni kako se završio ovaj deo kvalifikacija", rekao je igrač Real Madrida.

Igrač Fiorentine Milan Badelj je naveo da najviše žali zbog praznih tribina.

"Islanđani su bili opasni i ovo je vredna pobeda. Medjutim, još ništa nije gotovo, moramo da nastavimo ovako. Najviše su nedostajali navijači. Utakmica je bila atraktivna i zanimljiva i zbog tog mi je još više žao što nije bilo navijača", rekao je Badelj.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve