Nova vest
Fudbal

Nedelja, 30.10.2016.

19:08

Azar i Kosta srušili Sautempton

Fudbaleri Česlija pobedili su Sautempton u gostima sa 2:0, u pretposlednjoj utakmici 10. kola Premijer lige.

Izvor: B92

Autor:B92

Azar i Kosta srušili Sautempton
Getty images

Ekipa Antonija Kontea potvrdila je da ulazi u odličnu formu i sada na četvrtom mestu na tabeli ima samo bod manje od tri prvoplasirane ekipe.

Veliki posao gosti iz Londona suz napravili već u šestom minutu kada su došli do ranog gola. Eden Azar je napravio ’dar mar’ na desnoj strani, a onda iz teške pozicije savladao golmana domaćih koji ipak nije najbolje reagovao na prvoj stativi.

U nqastavku meča Sautempton je pokušavao da stigne do izjednačenja, a u 28. minutu sjajan pokušaj iz prekida imao je Dušan Tadić.

Nije domaći tim imao rešenje za odbranu ’plavaca’, pa je u 55. minutu meč rešio Dijego Kosta koji je posle asistencije Azara sa oko 20 metara savladao Forstera.

Dušan Tadić bio je među boljima u timu Sautemptona, a zamenjen je u 78. minutu. Nemanja Matić je na drugoj strani odigrao ceo meč, a Ivanović je ušao tri minuta pre kraja.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve