Nova vest
Fudbal

Subota, 29.10.2016.

19:19

Novi poredak u Rusiji, Spartak "srušio" CSKA

Fudbaleri Spartaka su i definitivno glavni kandidati za novog šampiona Rusije.

Izvor: AK

Autor: AK

Novi poredak u Rusiji, Spartak
Foto: Getty images

Spartak je u 12. kolu savladao velikog gradskog rivala CSKA 3:1 i pokazao da nije slučajno prvi na tabeli Premijer lige.

Denis Glušakov je doneo vođstvo domaćinu u 19. minutu, a prednost je u 76. duplirao Že Luis.

Osam minuta pre kraja mladi Šveđanin Karlos Stranberg vraća "Armejce" u igru, ali minut pre kraja veliku radost za skoro 45.000 navijača na Atkritje areni svojim drugim golom donosi Že Luis.

Srpski reprezentativac Zoran Tošić odigrao je ceo meč za CSKA koji je doživeo treći poraz u poslednja četiri kola pa zaostaje sedam bodova za liderom Spartakom. Između njih na drugoj poziciji je Zenit koji u nedelju dočekuje "davljenika" Tomsk.

U prvom meču dana Amkar je nadigrao Rostov minimalnim rezultatom na svom terenu, jedini gol postigao je Kostjukov u finišu prvog poluvremena.

Tako je Amkar dobio direktnog rivala u borbi za četvrtu poziciju koja vodi u Ligu Evrope, ima svega bod manje od CSKA, a jedan više od Krasnodara koji u nedelju gostuje Anžiju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

2 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve