Nova vest
Fudbal

Subota, 29.10.2016.

18:31

Murinjov asistent: Sudija je bio fantastičan

Pomoćnik menadžera Mančester Junajteda Žoza Murinja Fui Farija ironično je prokomentarisao suđenje u remiju sa Barnlijem (0:0) kao "fantastično".

Izvor: AK

Autor: AK

Murinjov asistent: Sudija je bio fantastičan
Foto: Getty images

Junajted je imao više od 30 šuteva, 11 u okvir gola, ali nije uspeo da slavi ni u četvrtom meču u nizu u Premijer ligi.

Sredinom drugog poluvremena sudija Mark Klatenburg je isključio Andera Ereru, a potom je na tribine poslao i nezadovoljnog Murinja.

"Ne znam šta se dogodilo. Nije bitno šta kaže Žoze, nego šta sudija napiše u svom izveštaju. Mislim da je sudija uradio fantastičan posao. Ništa više neću reći od toga", rekao je Farija.

Junajted nije slavio u Premijerligi od 24. septembra i 4:1 nad Lesterom, pa zaostaje osam bodova za gradskim rivalom Sitijem i Arsenalom koji su na deobi prve pozicije.

"Mislim da su ljudi na stadionu mogli da osete da igrači daju sve od sebe. Borili smo se do poslednje sekunde. Nastavićemo da radimo i stvari će se promeniti. Nekad je dovoljno da stvoriš svega nekoliko šansi i iskoristiš svaku od njih, nekad ih imaš mnogo i ne daš nijedan gol. To je fudbal", zaključio je pomoćni trener Junajteda.

Junajted u sledećem kolu gostuje pretposlednjem timu lige Svonsiju, a u međuvremenu putuje u Istanbul na meč sa Fenerbahčeom u četvrtom kolu Lige Evrope.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

8 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve