Nova vest
Fudbal

Subota, 29.10.2016.

16:15

Božović: Vieiri ponuđen novi ugovor, ali on okleva

Trener fudbalera Crvene zvezde Miodrag Božović rekao je da najbolji strelac Ugo Vijeira okleva oko produžetka ugovora.

Izvor: SM

Autor: SM

Božović: Vieiri ponuđen novi ugovor, ali on okleva
StarSport

"Ugo je igrač Crvene zvezde do juna sledeće godine. Njemu je ponuđen novi ugovor, a dokle se stiglo sa pregovorima ne znam. Mislim da on okleva", rekao je Božović na konferenciji za medije pred utakmicu sa Radom u 14. kolu Supelige Srbije.

On je istakao da će crveno-beli savladati Rad ukoliko ne budu potcenili protivnika i odigrali prema očekivanjima.

"Rad je ekipa koja ima manje bodova nego što je po kvalitetu trebalo da osvoji. Vrlo su disciplinovan tim i imaju nekoliko jako iskusnih pojedinaca. Sigurno nisu ekipa za potcenjivanje, ali normalno je da očekujemo pobedu. Ako budemo igrali onako kako znamo i možemo ne bi trebalo da bude problema", rekao je Božović.

On je dodao da ekipi mnogo nedostaje povređeni Gelor Kanga, ali da se nada da će drugi igrač na njegovoj poziciji dostojno zameniti.

"Još se nadam da će igrač koji će ga zameni u nedelju odigrati kvalitetno i doprineti da igramo bolje i pobedimo. Osim njega, povređen je i Mihailo Ristić", poručio je trener crveno-belih.

Utakmica između Crvene zvezde i Rada igra se u nedelju od 15 časova na stadionu ’Rajko Mitić’.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

7 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve