Nova vest
Fudbal

Nedelja, 09.10.2016.

14:43

Napoli bez napadača, Milik 6 meseci van terena

Napadač Napolija Arkadijus Millik povredio se na reprezentativnoj utakmici Poljske i Danske (1:1) i biće odsutan najmanje šest meseci, pišu italijanski mediji.

Izvor: SM

Autor: SM

Napoli bez napadača, Milik 6 meseci van terena
Getty Images

Dodatni pregledi potvrdili su da je poljski fudbaler doživeo tešku povredu prednjih ukrštenih ligamenata levog kolena i da će biti podvrgnut operaciji u Italiji.

Milik se povredio u duelu sa Vestergardom krajem prvog poluvremena, al se vratio na teren posle ukazane lekarske pomoći. Međutim, na pauzi je bio zamenjen pa se odmah naslutilo da je u pitanju nešto ozbiljnije.

Poljski mediji sada okrivljuju selektora Adama Navlaku koji ga je pustio da se vrati na teren posle povrede.

“Neverovatno je da Milik napusti teren zbog povrede i da se posle vrati, tih pet minuta su bili presudni i mislim da je Navaka pogrešio što ga je vratio u igru“, izjavio je poljski novinar Emil Kaminski.

Ove vesti svakako nisu dobre za Napoli jer je Milik ovog leta došao iz Ajaksa kao zamena za Gonsala Iguaina i započeo je sjajnu sezonu u klubu iz Napulja. On je iz holandskog tima došao u Seriju A za 32 miliona evra.

Sada trener Mauricio Sari ima ozbiljan problem u napadu jer nema adekvatnu zamenu za poljskog reprezenativca. Napoli trenutno zauzima drugo mesta na tabeli sa 14 osvojenih bodova, a u narednom kolu Serije A dočekuju ekipu Rome.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

9 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve