Nova vest
Fudbal

Petak, 07.10.2016.

22:20

Sivić: Nisu momci slučajno prvaci Evrope i sveta

Mlada reprezentacija Srbije sve je bliža plasmanu na Evropsko prvenstvo, a velike zasluge ima i selektor Tomislav Sivić.

Izvor: ĐN

Autor: ĐN

Sivić: Nisu momci slučajno prvaci Evrope i sveta
Foto: StarSport

Remi u Italiji (1:1), onda pobeda protiv Republike Irske u Novom Sadu (3:2) i večerašnji novi trijumf protiv iste selekcije, sada na terenu u Vaterfordu, približio je mladu reprezentaciju Srbije konačnom cilju.

Sivić je posle duela sa Ircima istakao karakter svojih igrača.

„Veoma teška utakmica je iza nas. Momci su pokazali da nisu slučajno evropski i svetski prvaci, podigli su se posle primljenog gola, pokazali karakter i odigrali neverovatnih pola sata. Velika, vredna pobeda“, kaže Tomislav Sivić.

Pred nama je sada Slovenija,poslednja prepreka u grupnoj fazi, ali ne i u kvalifikacijama, jer u slučaju pobede očekuje nas baraž?

„Videćemo mogu li Litvanci da iznenade Italijane i tako nam omoguće direktan plasman na Evropsko prvenstvo. Ukoliko se to i ne dogodi, overićemo plasman preko baraža“, ističe selektor ’Orlića’

Poslednji meč u grupi Srbija igra u utorak, 11. oktobra, u Gornjem Milanovcu protiv Slovenije (17,00).

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

2 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Evrokupovi

UEFA kaznila Barselonu

Evropska fudbalska unija (UEFA) kaznila je Barselonu zbog rasističkih ispada njenih navijača u Parizu tokom meča četvrtfinala Lige šampiona protiv PSŽ-a, objavila je Uefa na svom sajtu.

Beta

23:37

9 h

U fokusu

Vidi sve