Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 06.10.2016.

20:09

Hleb žali za Arsenalom: Pep nije znao kao Venger

Beloruski fudbaler Aleksandar Hleb rekao je danas da se uvek rastuži kada pomisli na to kako je 2008. godine napustio Arsenal i prešao u Barselonu.

Izvor: B92

Autor:B92

Hleb žali za Arsenalom: Pep nije znao kao Venger
Foto: Getty images

Hleb, koji sada igra za BATE Borisov, u Arsenal je došao 2005. godine iz Štutgarta i igrao je za "tobdžije" naredne tri godine pre nego što je otišao u Barselonu.

"Žao mi je što nisam ostao u Arsenalu. Arsen Venger mi je bio kao otac, verovao mi je. Uvek se rastužim kada počnem da razmišljam o tome", rekao je Hleb za britanske medije.

"Pep Gvardiola je bio mlad, tek je preuzeo klub. Nije mogao da nađe prave reči. Da je Venger bio na njegovom mestu on bi došao do mene, razgovarao bi sa mnom... Ne krivim Gvardiolu, trebalo je da se ponašam profesionalnije. Da nisam donosio pogrešne odluke mogao sam da igram u vrhunskom klubu još pet godina", doda je Hleb.

Hleb je naveo da Arsenal ove sezone može da osvoji nekoliko titula.

"Nadam se da će Arsenal ove sezone osvojiti tri trofeja - Premijer ligu, FA kup i Ligu šampiona. Ova Arsenalova ekipa svakako to može", rekao je Hleb.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

6 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve