Nova vest
Fudbal

Subota, 01.10.2016.

17:10

BL: Bajern remizirao, pobede Frajburga i Herte

Fudbaleri Bajerna odigrali su nerešen meč sa Kelnom , Frajburg je slavio protiv Frankfurta, dok je Herta bila bolja od Hamburgera, u sedmom kolu Bundeslige.

Izvor: SM

Autor: SM

BL: Bajern remizirao, pobede Frajburga i Herte
Getty Images

Ekipa Karla Ančelotija vodila je u prvom poluvremenu golom Džošua Kimiha u 40, ali je napadač Kelna, Antonio Modeste, izjednačio u 63. minutu - 1:1.

Iako je minhenska ekipa imla veći posed lopte tokom celog meča, na kraju je odnela bod sa Alijanc Arene, a tri minuta pre kraja meča Huan Bernart nije iskoristio veliku šansu posle primljenog pasa sa ivice šesnaesterca i pogodio je stativu.

Bajern je prvi sa 16 poena, dok je Keln na 4. poziciji sa 12 osvojenih bodova. Srpski fudbaleri Miloš Jojić i Filip Mladenović bili su na klupi Kelna i nisu ulazili u igru.

Herta je golovima Vedada Ibiševića u 29, a potom i u 70. minutu iz penala pobedila Hamburg – 2:0. Filip Kostić odigrao je ceo meč za ekipu iz Hamburga.

Frajburg je u četvrtom minutu rešio pitanje pobednika golom Vinčenca Grifa – 1:0 i sa 12. se popeo na deveto mesto sa deset bodova. Stefan Medojević zbog povrede nije bio u timu iz Frrankfurta.

Hofenhajm je sa 2:1 slavio protiv Ingloštada i u prvom poluvremenu rešio pitanje pobednika. Golove su postigli Vagner i Demirbaj, dok je jedini pogodak za Ingolštad postigao Lukas Hinterser u 94. minutu iz penala.

Četiri gola viđena su na meču Darmštada i Bremena, koji je završen nerešenim rezultatom – 2:2.

Dvostruki strelac Darmštada bio je Antonio- Mirko Čolak, a za ekipu Bremena Lamin Ludovič Sane je dao gol u 51, i bio asistenT kod drugog gola koji je Serž Gnabri postigao u 67. minutu. Srpski fudbaler Miloš Veljković nije ulazio u ekipu Bremena.

BL, 6. kolo:
Bajern – Keln 1:1
Kimih 40 – Modeste 63
Herta - Hamburg 2:0
Ibišević 29, 70
Ingloštad – Hofenhajm 1:2
Hinterser 95 (p) – Vagner 11, Demirbej 35
Darmštad – Verder 2:2
Čolak 19, 73 – Sane 51, Gnabri 67
Frajburg – Ajntraht 1:0
Grif 4
18.30 Leverkuzen – Dortmund

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

8 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

3 h

U fokusu

Vidi sve