Nova vest
Fudbal

Utorak, 06.09.2016.

19:32

Murinjo ušao u trku za Donarumom

Đanluiđi Donaruma ima tek 17 godina, ali će Milan morati da se potrudi da bi ga zadržao među stativama jer ga traže veliki i finansijski moćni klubovi.

Izvor: SV

Autor: SV

Murinjo ušao u trku za Donarumom
Getty Images

Tinejdžer koga je Siniša Mihajlović prošle godine promovisao u prvog čuvara mreže “roso-nera“ je navodno ma meti Mančester Junajteda, Real Madrida i Čelsija.

Prethodnih nedelja su interesovanja Zinedina Zidana i Antonija Kontea otkrivena i predstavljena javnosti, a sada se u krug uključio i Žoze Murinjo, možda i sa najboljim šansama.

Dok Milan pokušava da ubedi Donaruminog agenta Mina Rajolu da se dogovore oko produžetka saradnje i verovatno daleko veće plate od sadašnje za mladog čuvara mreže, sve iz prikrajka prati portugalski stručnjak.

Murinjo je od Rajole u ovom prelaznom roku “pazario kao na pijaci“, tako da su na Old Traford stigla trojica njegovih pulena, Zlatan Ibrahimović, Pol Pogba i Henrih Mhtarijan.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Srpski fudbal

Piksi na EURO misiji – prva stanica Torino

Dok fudbalska Evropa odbrojava do početka samita najboljih kontinentalnih selekcija koji se održava u Nemačkoj od 14. juna, selektor Dragan Stojković sa najbližim saradnicima radi na pripremama za najveći fudbalski događaj u 2024. godini.

FSS

13:29

3 h

U fokusu

Vidi sve