Nova vest
Fudbal

Utorak, 06.09.2016.

18:18

Stanković: Muslin već doneo napredak

Proslavljeni srpski fudbaler Dejan Stanković rekao je da je evidentno da je novi selektor Slavoljub Muslin reprezentaciji Srbije doneo napredak.

Izvor: SV

Autor: SV

Stanković: Muslin već doneo napredak
Getty Images

Dodao je i da ostaje žal što protiv Irske na početku kvalifikacija za Svetsko prvenstvo nije ostvarena pobeda.

"Evidentno je da se u reprezentaciji u prethodnom periodu mnogo radilo i da je selektor Slavoljub Muslin već mnogo toga pozitivnog uradio sa ekipom. Složio bih se sa njim da je po onako teškom terenu i lošem vremenu reprezentacija odigrala najbolje što je mogla. Mislim da je svima jasno da je ova utakmica mogla da se dobije i da je za to samo malo nedostajalo", rekao je Stanković za agenciju Beta.

Srbija je sinoć na stadionu "Rajko Mitić" odigrala neršeno 2:2 s Irskom u prvom kolu Grupe D evropskih kvalifikacija za Svetsko prvenstvo 2018. godine u Rusiji.

"Zadovoljan sam, jer se vidi napredak. Sa druge strane, bilo je i grešaka, što je i normalno, za koje sam siguran da će ih selektor Muslin ispraviti u što kraćem roku. Na većem delu utakmice je zaista bilo lepo gledati našu reprezentaciju koja je stvarala šanse i ulazile u prilike za postizanje gola. Žao mi je zbog dva izgubljena boda, ali siguran sam da će nam se ta dva boda vrlo brzo vratiti u nastavku kvalifikacija", kazao je Stanković.

Srbija će u narednom kolu 6. oktobra gostovati u Kišinjevu selekciji Moldavije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

37 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve