Nova vest
Fudbal

Utorak, 06.09.2016.

11:59

Slovaci ljuti na Mažića: Sudija "pogurao" Engleze

Fudbaleri Slovačke ljuti su na srpskog arbitra Milorada Mažića zbog njegovog suđenja na meču sa Engleskom u nedelju.

Izvor: AK

Autor: AK

Slovaci ljuti na Mažića: Sudija
Foto: Getty images

"Gordi Albion" slavio je u Trnavi 1:0, golom Adama Lalane u 95. minutu, a nakon što su poslednjih pola sata imali igrača više na terenu.

Mažić je u 57. minutu isključio štopera Slovačke Martina Škrtela, kojem je pokazao drugi žuti karton nakon što je namerno nagazio napadača Engleske Harija Kejna, dok je fudbaler Totenhema ležao na terenu posle faula.

"Samo prvo mesto donosi direktan plasman na Svetsko prvenstvo. Zašto bi ga osvojila Slovačka kad je Engleska u grupi? Naravno, zato jer će se uvek gurati jake reprezentacije. Najveroatnije je sudija znao kako to da napravi. Crveni karton je bio prestrog, a sudija je jedva čekao da Škrtel napravi prekršaj", smatra bek Trabzona Jan Đurica.

Ne želimo da branimo Mažića, ali je tokom celog meča u Trnavi bilo očigledno da Škrtel koristi nedozvoljena sredstava prilikom duela sa Kejnom kojeg je nekoliko puta grupo faulirao, jednom uradio i laktom u lice, pa je možda i dobro prošao što nije isključen ranije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

36 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve