Božović ušao u sukob sa novinarima u Italiji!

Trener Crvene zvezde Miodrag Božović izgubio je kontrolu nakon ubedljivog poraza od Sasuola u Italiji.

Izvor: B92 Italija
Podeli
Getty images
Getty images

"Bezobrazan si i nemoj da postavljaš takva pitanja, postavi mi pitanje o utakmici. Nema to u ugovoru i to dobro znaš, nemoj da se sprdaš", rekao je Božović na pitanje novinara da li Pablo Mouče ima u ugovoru zagarantovanih 60 minuta po utakmici.

Srpski šampion pretrpeo je ubedljiv poraz u Italiji (3:0), ali se čak ni u ubedljivom porazu ne vidi koliko je Zvezda bila u podređenom položaju protiv šestoplasirane ekipe iz Serije A. Božović je rekao da ga nije sramota izdanja crveno-belih.

„Nije me sramota predstave Crvene zvezde. Teško je govoriti o kvalitetu ekipe jer je sastavljana dve nedelje pred početak kvalifikacija. Niko neće snositi konsekvence, oni su značajno kvalitetnija ekipa od nas, igraju dve godine zajedno u ligi kakva je Serija A. Ako to ne vidite, onda pogledajte malo bolje“, rekao je Božović.

"Nismo bili na nivou na kom možemo da budemo. Ali, Sasuolo nas je primorao da grešimo. Svako igra onoliko koliko mu protivnik dozvoli", kazao je Božović.

Božović je istakao da "dok postoji šansa i mogućnost mora da veruje" da Zvezda može da prodje u grupnu fazu Lige Evropa.

"Zvezda nije devet godina igrala u Evropi. Zaboravili smo kako izgleda igrati u Evropi. To je trenutno realna slika", rekao je Božović.

Fudbal

strana 1 od 2 idi na stranu