Nova vest
Fudbal

Utorak, 09.08.2016.

17:27

Božović: Kanga ne igra, Ugo može da ide

Trener Crvene Zvezde Miodrag Božović rekao je da očekuje da će njegova ekipa u predstojećoj utakmici pobediti Voždovac kako bi učvrstila prvo mesto na tabeli.

Izvor:

Autor:

Božović: Kanga ne igra, Ugo može da ide
StarSport

"Očekujem da osvojimo tri boda, da učvrstimo prvo mesto na tabeli. Biće teško, Voždovac je napravio solidnu ekipu, koja je dobro startovala. Tražiće iznenađenje na našem stadionu, ali želimo da nastavimo seriju koju smo započeli", rekao je Božović novinarima na stadionu Zvezde.

Fudbaleri Zvezde u sredu od 20.30 igraju protiv Voždovca utakmicu četvrtog kola Superlige Srbije.

To će biti duel dve prvoplasirane ekipe, pošto su i Crvena zvezda i Voždovac osvojili po sedam bodova.

Božović je naveo da će njegov tim nastupiti u najjačem sastavu, ali bez Dušana Anđelkovića.

Trener crveno-belih dodao je da njegova cela ekipa ne igra dobro u odbrani.

"Odbrana će se ustaliti kada ne bude rotacija u timu. Očekujem da Mihailo Ristić bude dostojna zamena Ibanjesu, a može da bude i bolji. Pokazao da može da bude osveženje za ekipu", rekao je Božović.

On je dodao da u ekipi neće biti ni Gelora Kange, pošto želi da uigra tim za meč sa Sasuolom u plej-ofu za Ligu Evropa. Kanga je dobio crveni karton protiv Ludogoreca i nema pravo nastupa u Italiji.

Posle tri kola Zvezda ima šest bodova više od večitog rivala Partizana, a Božović je rekao da to ništa ne znači.

"Ne pridajemo tome važnost, jer je još rano. Videli ste prošle sezone, sistem takmičenja je takav da možete da dođete u situaciju da budete prvi, ali da na kraju ne budete prvi", rekao je Božović.

Govoreći o Voždovcu, Božović je rekao da ta ekipa ima jednog od najboljih napadača Dejana Dražića, da je to iskusan tim koga dobro predvodi trener Bratislav Živković.

Upitan o mogućem dolasku Vukašina Jovanovića, Božović je rekao da o tome ne zna ništa, ali da misli da ga Zenit neće pustiti.

Takodje, novinare je zanimalo i da li će Ugo Vieira otići iz kluba. Božović je rekao: "Ne znam ko ga traži".

"Nemam informacije da je neko zainteresovan. Nije da ga je tražio Čelsi, a mi ga nismo pustili. Sve sam to pročitao kao i vi. Ako ga neko bude tražio, pustićemo ga", rekao je Božović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

39 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve