Nova vest
Fudbal

Utorak, 09.08.2016.

23:40

Dmitrović: Daćemo sve od sebe da krenemo sa nule

Trener Borca Ljubiša Dmitrović rekao je da je njegova ekipa u teškoj situaciji, ali da će dati sve od sebe da u meču protiv Radničkog iz Niša 'krene sa nule'.

Izvor:

Autor:

Dmitrović: Daćemo sve od sebe da krenemo sa nule
StarSport

"Potpuno svesni situacije u kojoj se nalazimo dočekujemo Radnički. Imamo velikih kadrovskih problema, bez osvojenog boda smo, a nismo nijednom zatresli protivničku mrežu. Sve su to otežavajuće okolnosti, ali nemamo pravo na alibi. Moramo podići glavu, maksimalno se mobilisati i dati sve od sebe da konačno krenemo sa nule", rekao je Dmitrović.

Posle tri startna poraza fudbaleri Borca u sredu dočekuju ekipu Radničkog iz Niša u utakmici četvrtog kola Superlige Srbije.

Radnički je, na drugoj strani, četvrti na tabeli sa šest bodova.

"Znam da sutra neće biti lako, jer nam u goste dolazi kvalitetan protivnik koji je igrama i rezultatima u prva tri kola nagovestio borbu za gornji deo tabele. Radnički ima iskusne igrače, a ja opet ponavljam da mi protivnika ne možemo birati i da maksimalno mobilisani moramo ostaviti zadnji atom snage na terenu. Da li će to biti dovoljno za pozitivan rezultat videćemo već sutra'', rekao je Dmitrović.

On je ponovio da će igrači dati sve od sebe i pozvao publiku da ih podrži.

"Nadam se da će i publika sve to prepoznati i dati nam vetar u leđa kako bi došli do pozitivnog rezultata protiv još jednom ponavljam veoma kvalitetnog protivnika'', rekao je trener Borca.

Utakmica između Borca i Radničkog igra se u sredu od 20.00 u Čačku.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

2 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve