Nova vest
Fudbal

Utorak, 09.08.2016.

14:29

Nikolić: Nisam ovde da bih "sekao glave"

Trener Partizana Marko Nikolić najavio je oprez pred selekciju igrača istakavši da nije došao da bi "sekao glave".

Izvor: B92

Autor:B92

Nikolić: Nisam ovde da bih

Nikolić je nakon svog povratničkog debija u nedelju, u kojem je ubedljivo poražen od Vojvodine 3:1, istakao da su neki igrači previše opušteni.

"Kratko sam ovde da bih "sekao glave", neophodno je biti oprezan kada je selekcija igrača u putanju. Za takve odluke potrebno je vreme i velika odgovornost. Želim da napravim pravu atmosferu i hijerarhiju", poručio je Nikolić.

Partizan u sredu gostuje Javoru u Ivanjici, u četvrtom kolu Superlige Srbije gde crno-beli još uvek nemaju pobedu.

"Pred nama je neprijatno gostovanje Javoru, koji dugo igra Superligu i izuzetno poštujem taj klub. Igraju vrlo atipično, čvrsto i nikada ne odstupaju od svoje filozofije. Bez obzira na sve, idemo na pobedu", rekao je Nikolić.

Nikolić nije želeo da stavlja dodatni pritisak na napadače, koji su postigli samo dva gola na pet utakmica ove sezone.

"Božinov nije u pravom fizičkom stanju, ali je dao golove, dok Đurđića još čekamo. Vidim da svi pričaju da je Mihajlović u krizi, ali ne mislim tako, svi oni imaju kvalitet", zaključio je Nikolić.

Prema njegovim rečima za gostovanje u Ivanjici zbog povreda neće moći da računa Marka Jankovića, Sedrika Goguu, Brazilca Leonarda i golmana Nemanju Stevanovića.

Utakmica 4. kola izmedju Javora i Partizana igra se u sredu od 18.30 u Ivanjici.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

46 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve