Nova vest
Fudbal

Nedelja, 31.07.2016.

16:57

Lampardov het trik za istoriju

Bivši fudbaler Čelsija Frenk Lampard postigao je het trik u dresu Njujork Sitija i prvi u istoriji kluba u pobedi nad Koloradom od 5:1.

Izvor: SM

Autor: SM

Lampardov het trik za istoriju
Getty Images

Iskusni 38-godišnjak je dokazao da je u dobroj formi i da i dalje predstavlja opasnost kada se nađe pred protivničkim golom, a sada je tri puta savladao Tima Hauarda.

Nekadašnji igrač Premijer lige je u 28 minutu meča, posle centrašuta glavom Tomasa Meknamara, ubacio loptu u mrežu bivšeg golmana Evertona.

David Vilja nije bio u timu Njujorka, ali je Lampard za tri minuta uspeo da postigne još dva gola, drugi u 81. minutu meča, dok je za het trik pogodio iz penala, šest minuta pre kraja.

Bivši engleski reprezentativac je u MLS ligi od prošle godine i nedavno je proglašen za najgore pojačanje u istoriji MLS lige, ali je golovima odovorio kritičarima.

Ovo je velika stvar za mene, zaista sam srećan, igram dobro i osećam se dobro i očigedno mogu da postižem golove”,izjavio je Lampard.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve