Nova vest
Fudbal

Nedelja, 31.07.2016.

12:44

Vardi: Lako sam odbio Arsenal

Napadač Lestera Džejmi Vardi rekao je da je veoma lako odbio ponudu Arsenala i istakao da se nada da će i Rijad Marez ostati u klubu.

Izvor: SM

Autor: SM

Vardi: Lako sam odbio Arsenal
Getty Images

Arsenal je u junu aktivirao klauzulu i pokušao da dovede Vardija za sumu od oko 24 miliona evra, ali je engleski reprezentativac, produžio ugovor sa "lisicama", dok su prethodnih dana engleski mediji preneli da je Rijad Marez blizu prelaska na Emirate.

"Osećam se neverovatno u klubu, svi smo kao porodica i imam još nedovršenog posla ovde. Osećam da je klub krenuo napred, i to je smer u kojem želim da idem. Bilo je prilično lako da odbijem Arsenal i to nije bila velika odluka. Što se tiče Mareza, mislim da svi u klubu žele da on ostane i igra sa nama, ali odluka je na Rijadu i on i klub treba sve da reše", rekao je Vardi za Skaj Sport.

Vardi je tokom karijere nastupao za Stoksbridž, Halifaks i Flitvud, pre nego što je u maju 2012. za milion funti stigao u Lester.

Za engleski klub je do sada odigrao 144 utakmica, postigao je 50 golova i osvojio je Čempionšip i Premijer ligu prošle sezone.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve