Nova vest
Fudbal

Subota, 30.07.2016.

22:05

SL: Mladost ne staje, pobedio i Spartak

Fudbaleri Mladosti iz Lučana zabeležili su i drugu pobedu u Superligi ove sezone, pošto su u Čačku sa 1:0 savladali Borac.

Izvor: ĐN

Autor: ĐN

Default images
Starsportphoto

Strelac je bio Obiora Odita u 36. minutu. Posao Mladosti je bio olakšan u drugom poluvremenu, kada je u 59. minutu isključen jedan igrač domaćeg tima.

Mladost je prva na tabeli sa šest bodova, dok je Borac i dalje bez učinka.

Naredni protivnik ekipi Nenada Milovanovića biće Crvena zvezda, koju će dočekati u Lučanima narednog vikenda. Borac će gostovati Voždovcu.

Subotički Spartak je posle nerešenog rezultata u prvom kolu, kao domaćin u Novom Sadu sa 3:1 pobedio Radnički iz Niša.

Strelci su bili Ognjen Mudrinski u 50, Nemanja Ćalasan u 52. i Đorđe Ivanović u 90. minutu, dok je za goste u 89. gol dao Saša Stojanović. Radnički je od 52. imao igrača manje, posle isključenja Miloša Živkovića.

Spartak će u trećem kolu gostovati Radniku u Surdulici, dok će Radnički u Nišu igrati protiv Rada.

Ranije u subotu su Javor i Novi Pazar u Ivanjici igrali nerešeno 1:1, dok je Voždovac u gostima pobedio Rad sa 2:0.

Javor ima dva boda, dok je Pazaru utakmica u Ivanjici bila prva ove sezone, pošto je duel prvog kola sa Vojvodinom odložen.

Domaćin je od 68. minuta vodio lepim golom Husnidina Gafurova, a imao je veliku šansu da lako privede utakmicu kraju, kada je u 73. isključen gostujući fudbaler Lazar Pejović zbog drugog žutog kartona.

Ipak, Novi Pazar je izjednačio samo tri minuta pošto je ostao sa igračem manje.

Povratnik u ekipu Pazara Enver Alivodić je dobro centrirao sa leve strane, a štoper Miloš Tintor odlično skočio i sa sedam metara od gola udarcem glavom savladao Mladena Živkovića.

Javor će u sledećem kolu gostovati Bačkoj, dok će Novi Pazar na svom terenu igrati protiv Čukaričkog. Zvezda je u petak pobedila Metalac sa 3:1, dok će Napredak sutra dočekati Partizan, Čukarički ekipu Rada, a Vojvodina Bačku.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

5 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve