Nova vest
Fudbal

Subota, 30.07.2016.

19:10

Ibra debituje za Junajted, Murinjo ga hvali

Fudbaler Junajteda Zlatan Ibarhimović odigraće svoj prvi meč u dresu ’Đavola’ protiv Galatasaraja u Geteburgu, a menadžer Žoze Murinjo već hvali napadača.

Izvor: SM

Autor: SM

Ibra debituje za Junajted, Murinjo ga hvali
Getty Images

"Ibrahimović je osoba sa velikim egom i samopouzdanjem, ali na pozitivan način. Kada je sa ekipom on je skroman i prijateljski raspoložen sa svima", rekao je Murinjo.

"Šveđanin je fantastičan igrač i na treningu možete osetiti tu ’funkcionalnu empatiju’ – ljudi traže da se povežu sa njim i on se lako povezuje sa drugim igračima.On je neverovatan, kompletan fudbaler i može da igra sve pozicije, ne samo napadača".

Takođe golman David de Hea impresioniran je bivšim igračem Paris Sen Žermena.

Neverovatno je imati u ekipi igrača koji je tako spreman, on je odličan i poseduje neverovatan kvalitet i jedan od najboljih napadača. Mislim da će se veoma brzo uklopiti , on i nova pojačanja koja su ovog leta stigli na ’Old Traford (Erika Baili, Hanrih Mhtarijan) izgledaju kao da su 100 godina saigrači, istakao je golman ’Crvenih đavola’.

Bivši reprezentativac Švedske nije se priključio Junajtedu na pripremnoj turneji u Kini, ali će svoj debi imati na prijateljskom meču protiv turskog kluba u subotu 30. jula pred svojim sunarodnicima, pošto će ovaj meč biti odigran u Švedskoj.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve