Nova vest
Fudbal

Subota, 30.07.2016.

17:57

Zidan: Ronaldo propušta start Primere

Trener Real Madrida Zinedin Zidan izjavio je da će Kristijano Ronaldo najverovatnije propustiti start Primere i prvu utakmicu sa Real Sosijedadom.

Izvor: SM

Autor: SM

Zidan: Ronaldo propušta start Primere
Getty Images

Francuz je na konferenciji u petak odgovarao na pitanje novinara o igračima u ekipi i izjavio da napadač ’Kraljevića’ koji zbog povrede kolena propušta Superkup, najverovatnije neće biti spreman za prvu utakmicu u ligi koja će biti odigrana 21. avgusta.

Aktuelni evropski prvak i osvajač Lige šampiona zaradio je povredu kolena na finalnom meču Evropskog prvenstva protiv domaćina Francuske u kom je Portugal posle prdužetka postao šampion.

“Ronaldo neće igrati u Superkupu jer mu treba još mesec dana za oporavak , a mislim da neće biti spreman za meč sa Sosijedadom“, rekao je Zidan.

Pored Kristijana sa povredama se muči i francuski reprezentativac Karim Benzema, ali Zizu veruje da će on biti spreman za prijateljski meč sa Bajernom.

“Karim Benzema neće biti spreman za subotnji meč sa Čelsijem jer i dalje ima problema sa kukom, ali ide nabolje. Ipak, verujem da će igrati protiv Bajerna jer je bitno da odigra utakmice pred Superkup“, izjavio je pred prijateljski meč sa ’Plavcima’ u internacionalnom šampionskom kupu.

Za Luku Modrića, Serhia Ramosa i Hamesa Rodrigesa koji nisu bili u timu protiv Pari Sen Žermena kaže da će posle treninga odlučiti da li će igrati na Mičigen stadionu u subotu uveče.

Posle treninga ćemo videtii da li mogu da igraju protiv engleskog tima, ali moja je ideja da budu spremni za meč sa Seviljom, a za to moraju da odigraju bar prijateljsku protiv Bajerna“, završava legenda Reala.

Ekipa Real Madrida će odirati još TRI pripremna dva u Internacionalnom šampionskom kupu sa ekipama Čelsija, Bajerna, pred finala sa aktuelnim prvakom Lige Evrope 9. avgusta na Lerkendalu, stadionu Rozenburga u Norveškoj.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

5 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve