Nova vest
Fudbal

Subota, 30.07.2016.

15:18

Tomić: Zbog nesrećnih okolnosti nas kritikuju

Trener Partizana Ivan Tomić rekao je da njegova ekipa protiv Napretka mora da iskoristi svu svoju energiju kako bi upisala prvu pobedu u Super ligi Srbije.

Izvor: B92, Beta

Autor:B92, Beta

Tomić: Zbog nesrećnih okolnosti nas kritikuju

"Očekuje nas gostovanje u fudbalskom gradu, klubu sa velikom istorijom i tradicijom. Zadovoljni smo što idemo na takvo gostovanje, očekuje nas respektabilni protivnik koji je u prvom kolu ostvario dobar rezultat. S druge strane, za nas je ovo nezgodan trenutak za takvo gostovanje", rekao je Tomić novinarima u Sportskom centru Teleoptik.

"Uslovi za igru neće biti na sjajnom nivou, ali potrebna nam je dobra igra, dobar rezultat i pobeda. Primarno je to da priohiloški dobro udjemo u meč. To je ključna stvar.... Nadamo se da ćemo postići golove i ostvariti pobedu, to je ono što svi želimo", dodao je Tomić.

Fudbaleri Partizana su u prvom kolu domaćeg šampionata odigrali bez golova sa Bačkom u Novom Sadu, a sutra ih očekuje novo gostovanje - Napretku u Kruševcu.

"Napredak se pojačao jako dobro i to govori o njihovim ambicijama u ovoj sezoni. Mi moramo da sve svoje potencijale i energiju da iskoristimo na sutrašnjoj utakmici i ostvarimo pobedu... Momci rade jako dobro, nemam zamerki na posvećenost igrača obavezama. Neke nesrećne okolnosti su dovele do toga da budemo izloženi kritikama. To se odrazilo protiv na prvih 45 minita protiv Bačke. Sve je to u glavi, nije u nogama ili plućima", rekao je Tomić.

"Ja ne sumnjam u ove momke, mislim da su spremni da nose dres Partizana koji nije ni malo lagan", dodao je on.

Trener Partizana je kazao da će biti promena u sastavu za sutrašnji meč, kao i da će u timu biti i Marko Janković.

"Marko Janković je spreman za meč. On oseća bol u mišiću, ali dobio sam informaciju od lekarskog tima da ne postoji mogućnost da se povreda pogorša. Ostali su spremni. Da li će biti promena? Verovatno, ali još nismo odlučili", rekao je Tomić.

Utakmica izmedju Partizana i Napretka igra se sutra od 19.00.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

69 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve