Nova vest
Fudbal

Nedelja, 24.07.2016.

14:52

Fabio Kapelo: Juve u top četiri kluba u Evropi

Kapelo smatra da će Juventus ove godine biti jedan od četiri najbolja kluba u Evropi i da mogu bez Pogbe koji će najverovatnije postati igrač 'Crvenih đavola'.

Izvor: SM

Autor: SM

Fabio Kapelo: Juve u top četiri kluba u Evropi
Getty Images

Bajkoneri su bili aktivni ovog leta i doveli Medija Benatiju (Bajern Minhen), Danija Alvesa (Barselona), Miralema Pjanića (Roma) i Marka Pjacu (Dinamo Zagreb), a u subotu su aktivirali klauzulu od 94 miliona evra za Gonsala Iguaina.

Italijan smatra da je Juve jedan od kandidata za osvajanje Lige šampiona ove godine.

Ukoliko dovedu Iguaina, to je zato što razmišljaju pažljivo i znaju da im treba takav igrač,. Posmatram kako Juve pažljivo obraća pažnju na tržišnu vrednost igrača i moguće razmene i oni takođe znaju da mogu bez Pogbe. Možda ne u smislu vlasti, ali po kvalitetu svakako da. Jasno je da rade na tome da osvoje Ligu šampona, iako su se pre borili da postanu jedne od četiri najbolje ekipe u Evropin sada to sigurno jesu, ali će im biti i potrebna sreća“, izjavio je bivši slektor Engleske i Rusije.

’Stara dama’ je godinama unazad bila dominantna sa pet uzastopnih ligaških titula i Kapelo smatra da je jasno da će i ove sezone osvojiti Skudeto.

I pre Iguaina, Juventus je počeo ranije da stiče prednost nad svojim rivalima, to je sasvim jasno i besmisleno je pričati o drugim rivalima", ističe Italijan.

Nakdašnji trener trener Rome i Juventusa smatra da torinski klub neće sa Iguainom dobiti kao što je to nekada imala 'vvučica' iz Rima sa legendarnim Gabrijelom Batistutom.

Apsolutno ne, to su sasvim različita vremena i takmičenja. Romi nedostaje ’ubica’ za osvajanje Serije A, ali mi ovde pričamo o osvajanju Lige šampiona, zaključio je Kapelo.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

7 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve