Nova vest
Fudbal

Subota, 23.07.2016.

19:44

Jovetić: Ne plašim se Juventusa

Napadač Intera Stevan Jovetić izjavio je da se na plaši Juventusa koji je i ove godine apsolutni favorit za osvajanje Serije A.

Izvor: SM

Autor: SM

Jovetić: Ne plašim se Juventusa
Getty Images

Šampion Italije je doveo Miralema Pjanića, Marka Pjacu, Danija Alvesa i Mehdia Benatiju, a sve je izvesniji potpis argentinskog napadača Gonsala Iguaina za 94 miliona evra, ali i odlazak Pola Pobge.

Ali, crnogorski reprezentativac veruje da ’nerazuri’ mogu da se bore sa ’Starom damom’ i da budu u trci za osvajanje Skudeta.

Juventus ima odličnu ekipu i potpisala su tri odlična igrača, ali nisam zabrinut. Volim da igram sa takvim timovima. Mi ćemo se potruditi da igramo još bolje nego prošle sezone i da se ponovo takmičimo u Ligi šampiona“, izjavio je bivši igrač Mančester Sitija.

Nekadašnji igrač Partizana je na 28 mečeva postigao sedam golova i imao dve asistencije prošle sezone, ali želi da na početku nove pokaže još više.

“Treniram zaista jako i dajem sve od sebe da budem što bolji. Prošlost je prošlost, a ja uvek gledam napred. Znam šta mogu i veoma sam razočaran prošlom sezonom, ali ću se fokusirati na predstojaća takmičenja. Nikada nije bilo sumnje oko mog ostanka u Interu", zaključio je Jovetić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

3 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve