Nova vest
Fudbal

Subota, 23.07.2016.

18:32

Skols: Ibra mora mnogo više da radi u Junajtedu

Legenda Mančester Junajteda Pol Skols tvrdi da švedski napadač Zlatan Ibrahimović mora ’da radi za sebe’ kako bi postao uspešan golgeter na Old Trafordu.

Izvor: SM

Autor: SM

Skols: Ibra mora mnogo više da radi u Junajtedu
Getty Images

Ibrahimović je ovog leta došao iz Pari Sen Žermen, gde na 180 utakmica zabeležio 156 golova i 61 asistenciju

Ipak, Skols je izjavio da za Ibra neće biti tako lako da bude strelac u Premijer ligi.

“Ne znam šta da mislim o Zlatanu, ima 34 godine i verovatno će igrati samo godinu dana za nas. Ibrahimović je lako stvarao šanse u francuskom klubu i mislim da mu je tamo bilo lakše da bude strelac jer Pari Sen Žermen ima daleko bolju ekipu od Junajteda, koja mu je stvarala veliki broj šansi. Kod nas će morati daleko više da radi za sebe, kako bi stvorio prilike da zatrese mrežu", rekao je Skols.

Ibrahimović još nije imao šansu da igra sa novim saigračima, pošto nije pošao sa Murinjovom ekipom na turneju u Kini, ali će se priklućiti koliko već za tradicionalnu turneju po Americi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Srpski fudbal

Piksi na EURO misiji – prva stanica Torino

Dok fudbalska Evropa odbrojava do početka samita najboljih kontinentalnih selekcija koji se održava u Nemačkoj od 14. juna, selektor Dragan Stojković sa najbližim saradnicima radi na pripremama za najveći fudbalski događaj u 2024. godini.

FSS

13:29

3 h

U fokusu

Vidi sve