Nova vest
Fudbal

Subota, 23.07.2016.

18:25

Kunić: Počastovovan sam dolaskom u Novi Pazar

Ofanzivni fudbaler Petar Kunić rekao je da je počastvovan jer je došao u ekipu Novog Pazara i dodao da je to korak napred u njegovoj karijeri.

Izvor:

Autor:

Default images
StarSport

"Radi se o stabilnom superligašu i fudbalskoj sredini. Ovo je prilika da napravim nešto više i da svi zajedno ostvarimo dobar rezultat", rekao je Kunić.

Utakmica prvog kola Superlige između Novog Pazara i Vojvodine, koja je trebalo da se odigra u subotu, odložena je zbog obaveza Vojvodine u kvalifikacijama za Ligu Evrope.

"Najpre nas je iznenadilo odlaganje utakmice s Vojvodinom, ali mislim da nam ide na ruku. Uigravamo se i stvaramo tim, koji uz dodatnih sedam, osam dana rada može da napravi nešto dobro. Verujem da ćemo biti u gornjem delu tabele", kazao je Kunić.

Ovaj 23-godišnji napadač stigao je u Novi Pazar iz prijedorskog Rudara, a prethodno je nastupao za Borac iz Banja Luke i češku Duklu iz Praga.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

1 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve