Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 21.07.2016.

14:54

Vieira: Daću život za saigrače, ceo tim i klub

Ugo Vieira, jedan od najboljih igrača Crvene zvezde, kaže da bi "dao život na terenu za saigrače, ceo tim i klub".

Izvor:

Autor:

Vieira: Daću život za saigrače, ceo tim i klub
StarSport

"Zvezda je moja kuća. Svi znaju da je moj cilj da stalno pobeđujem. Želim da ostanem ovde gde se osećam dobro. Želim da uđemo u Ligu šampiona i da igramo sa najboljima. Zato je za mene trenutno meč sa Ludogorecom najvažniji u karijeri. Takva je situacija i u celom klubu. Svi zavisimo od tog meča", rekao je Vieira u intervjuu za Novosti.

Sjajni portugalski napadač je prošle sezone bio jedan od najzaslužnijih za novu titulu crveno-belih, zajedno sa Aleksandrom Kataijem podelio je titulu najboljeg strelca, pa se može reći da su se pojedini navijači nekorektno poneli prema njemu – kada su mu zviždali dok je izlazio iz igre protiv Valete, iako je nesporno da nije bio na svom nivou u oba susreta sa Maltežanima.

"Čak i ako Ludogorecu dam tri gola, možda će neko govoriti loše o meni. Uvek će biti onih koji nisu zadovoljni, ne osvrćem se na to. Svestan sam da nisam još u formi, a navikao sam navijače na golove. Ovo je veliki klub i normalno je da se očekuje da uvek budeš na najvišem nivou. Brzo pada u zaborav sve dobro što uradiš. Ali, uvek dajem maksimum i želim da pomognem. Niko ne može da mi zameri da se ne borim i ne dajem sve. Jer ću uvek dati život na terenu, za saigrače, ceo tim, klub", naglasio je Vieira i dodao:

"Nekada se stvari ne odvijaju kako želiš, a ključ je da i u tom trenutku nastaviš da daješ maksimum. Još tražim formu, a sada počinje i šampionat, pa verujem da će mi i to pomoći da se spremim za Ludogorec. Ali, meni je samo bitno da Zvezda pobeđuje, to želim više od svega. Nastaviću da usrećujem navijače, šta god oni mislili o meni".

Podršku celog tima Ugo preneo je Mičel Donald, holandski vezista koji je bio strelac sjajnog gola za izjednačenje protiv Valete, da bi crveno-beli na kraju stigli do preokreta (2:1).

"Ugo možda nije u formi u kakvoj je bio, ali on ima punu podršku celog tima. Mi smo familija, nekad sam ja loš, nekad neko drugi, ali se svi podržavamo, poštujemo i činimo sve da prevaziđemo teške momente. Ugo je prošle sezone postigao 20 golova, davaće ih ponovo", dodao je Donald u priči za Novosti.

Prvu priliku da upiše prvenac u novoj sezoni Vieira će imati već u petak, kada na najvećem srpskom stadionu na otvaranju sezone bude gostovao kruševački Napredak od 20 časova.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

43 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve