Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 21.07.2016.

13:06

Subotić: Radovao sam se fudbalu kao malo dete...

Nekadašnji srpski reprezentativac Neven Subotić prvi put se oglasio pošto je objavljeno da mora na operaciju rebara.

Izvor: ĐN

Autor: ĐN

Subotić: Radovao sam se fudbalu kao malo dete...
Photo by Paul Gilham/Getty Images

Subotić je u sredu bio u Engleskoj na pregledima u Midlsbrou, ali nije ih prošao i transfer iz Borusije Dortmund je propao.

Nedugo zatim, nemački klub se oglasio saopštenjem u kojem navodi da defanzivac mora na operaciju rebara, zbog čega će propustiti ostatak kalendarske godine.

Subotić je naveo da je želeo novi izazov, ali da nije dobio ono što je očekivao.

„Dragi prijatelji, želeo sam izazov na kojem ću aktivno raditi. Sada ga imam, ali nažalost, nije na fudbalskom terenu. Uprkos pobede nad trombozom i vremena uloženog da se pripremim za sledeću sezonu, postalo je jasno da ću morati na operaciju. To je konačna odluka, iako sam verovao da sam to ostavio iza sebe“, rekao je Subotić.

On veruje da će se vratiti još jači.

„Teško mi je jer sam se radovao novoj sezoni kao mali dečak koji će konačno živeti svoj san. Ono što mi ostaje jeste san, mnogo napornog rada je ispred mene. Kao i uvek, daću 100 odsto da se vratim i budem potpuno spreman, i nagaziću na gas kada bude bilo potrebno“, dodao je srpski defanzivac.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

6 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve