Nova vest
Fudbal

Utorak, 19.07.2016.

23:09

Crveno-beli: Ovo ne sme da se ponovi

Fudbaleri Crvene zvezde istakli su greške i slabu koncentraciju posle meča sa Valetom.

Izvor: AK

Autor: AK

Crveno-beli: Ovo ne sme da se ponovi
Foto: StarSport

Crveno-beli su slavili 2:1 posle preokreta i prošli u treće kolo kvalifikacija za Ligu šampiona, ali su Maltežani imali nekoliko zicera posle grešaka domaćih igrača.

Slavoljub Srnić je istakao da propusti koje su crveno-beli imali ne smeju da se ponove u narednim mečevima.

"Bilo je teško, vidi se da nismo uigrani. Propusti protiv Valete ne smeju da se ponove protiv Ludogoreca. Radićemo na ispravljanju grešaka. Najveći problem su nam bili kontranapadi, a oni imaju brze igrače. Dosta su nas namučili", rekao je Srnić.

Sledeći rival Zvezde je bugarski šampion Ludogorec, koji je u dvomeču bio bolji od podgoričke Mladosti sa ukupnih 5:0.

"Znamo kakav je Ludogorec tim, biće teško protiv njih, ulažu mnogo novca u igrače. Značilo bi nam i igranje u Ligi Evrope. Moramo dobro da se spremimo za njih: Moramo biti mnogo koncentrisaniji. Zbog toga hoćemo da se što bolje uigramo protiv Napretka na startu Superlige", zaključio je Srnić.

Koncentraciju kao problem naveo je i strelac izjednačujuć pogotka Mičel Donald.

"Imali smo mnogo grešaka i probleme sa koncentracijom. Ne samo odbrana, nego cela ekipa. U svim linijama tima. Možemo da budemo zadovoljni jer smo pobedili obe utakmice. Imamo problem sa koncentracijom, ali u Bugarskoj idemo u borbu. Čini mi se da nas potcenjuju. Ali videćemo na terenu", istakao je Donald.

Strelac pobedonosnog gola Aleksandar Katai smatra da su problemi protiv Valete možda i dobri za ekipu.

"Ovo je možda dobro da se otreznimo i da shvatimo da moramo bolje. Imali smo sreće sto nisu dali drugi gol. Grešili smo, mada oni nisu tako slabi kao što izgledaju na prvi pogled. Čekali su nas. Videćemo kako će to izgledati u Bugarskoj. Ludogorec je jak tim, klub mnogo ulaže", zaključio je Katai.

Zvezda dočekuje tim iz Kruševca u prvom kolu SL 23. jula, a prvi meč sa Ludogorecom na programu je 26. ili 27. jula u Razgradu. Revanš je sedam dana kasnije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

23 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Evrokupovi

UEFA kaznila Barselonu

Evropska fudbalska unija (UEFA) kaznila je Barselonu zbog rasističkih ispada njenih navijača u Parizu tokom meča četvrtfinala Lige šampiona protiv PSŽ-a, objavila je Uefa na svom sajtu.

Beta

23:37

11 h

U fokusu

Vidi sve