Nova vest
Fudbal

Utorak, 19.07.2016.

08:50

LŠ: Zvezda igra sa Valetom, a misli na Ludogorec

Crvena zvezda dočekuje od 20.30 časova na stadionu 'Rajko Mitić' maltešku La Valetu u revanš meču drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona.

Izvor:

Autor:

LŠ: Zvezda igra sa Valetom, a misli na Ludogorec
StarSport

Najtrofejniji srpski klub se vratio u borbu za takmičenje koje je nekada osvajao posle devet godina pauze, a prvi duel na Malti rešio je u svoju korist posle preokreta (2:1).

Iz beogradskog kluba očekuju dobru posetu, pošto će ovo biti debi šampiona pred domaćom publikom, a ukoliko ekipa Miodraga Grofa Božovića porazi goste u narednoj rundi igraće sa boljim iz duela između podgoričke Budućnosti i Ludogoreca, gde Bugari u Crnoj Gori brane trijumf od dva razlike iz prvog meča (2:0).

Grof kaže da njegovi fudbaleri ne smeju da se opuste protiv Valete jer im rezultat iz prve utakmice to ne dozvoljava.

"Igrači se neće opustiti jer još ne igramo sa Ludogorecom. Nismo završili posao iz drugog kola. Ne mogu ništa da očekujem osim pobede. Ako smo mogli da pobedimo na Malti, možemo i ovde. Ne treba ih potceniti, niko nije za potcenjivanje danas, pa ni oni. Imamo tu neku crtu da potcenjujemo i zemlje i ljude i ekipe, ali ovo je takmičenje u kom nemate pravo nikoga da potcenjujete. Podignuta je velika euforija oko ulaska u Ligu šampiona", rekao je Božović.

Trener Maltežana Pol Zamit kaže da veoma poštuje Crvenu zvezdu, ali da njegova ekipa nastupom na stadionu Rajko Mitić želi da zasluži poštovanje beogradskog kluba.

"Znamo da igramo protiv velikog kluba i dobre ekipe, ali to je za nas samo veći izazov. Mi veoma poštujemo Crvenu zvezdu kao velik klub, ali svojim nastupom i mi želimo da zaslužimo poštovanje našeg protivnika", rekao je Zamit.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

73 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Srpski fudbal

Piksi na EURO misiji – prva stanica Torino

Dok fudbalska Evropa odbrojava do početka samita najboljih kontinentalnih selekcija koji se održava u Nemačkoj od 14. juna, selektor Dragan Stojković sa najbližim saradnicima radi na pripremama za najveći fudbalski događaj u 2024. godini.

FSS

13:29

3 h

U fokusu

Vidi sve