Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 18.07.2016.

13:45

Valeta u Beogradu sa tri strane zbog turskog puča

Fudbaleri malteške Valete imali su ozbiljnih problema da stignu u Beograd i to zbog pokušaja puča u Turskoj.

Izvor: B92

Autor:B92

Valeta u Beogradu sa tri strane zbog turskog puča
Starsport

Šampion Malte trebalo je preko Turske da doputuje u Beograd, ali je ekipa u nedelju ujutro morala da promeni planove na aerodromu.

Zbog novonastalih problema trener Pol Zamit je ekipu morao da podeli u tri grupe jer nije bilo dovoljno mesta u avionu koji je leteo direktno za Beograd.

Tako je jedna grupa stigla u srpsku prestonicu preko Rima, jedna preko Praga, a treća je stigla direktnim letom. Svi članovi ekipe i stručnog štaba su napokon stigli kasno u nedelju uveče.

U ekipi Valete neće biti strelca iz prve utakmice Falkonea koji se povredio, a revanš bi mogao da propusti i golman Henri Boneljo. Suspendovan je Rajan Kamiljeri, a pod znakom pitanja su Romao i Agire.

U prvoj utakmici 2. kola kvalifikacija za Ligu šampiona na Malti Crvena zvezda je pobedila sa 2:1. Revanš se igra u utorak od 20.30h na stadionu ’Rajko Mitić’.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

5 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

3 h

U fokusu

Vidi sve