Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 18.07.2016.

08:59

Bugari prave probleme Tomiću pred Poljsku

Fudbaleri Partizana u četvrtak gostuju u Poljskoj u revanšu drugog kola kvalifikacija za Ligu Evrope, ali atmosfera u ekipi nije na željenom nivou.

Izvor: B92

Autor:B92

Bugari prave probleme Tomiću pred Poljsku
Foto: StarSport

Problem prave Bugari, prvo se "pobunio" defanzivac Ivan Bandalovski, a potom i napadač Valeri Božinov.

Bandalovski je nezadovoljan statusom rezerve, pa je odlučio da "štrajkom" na meču sa Zaglembjem izdejstvuje sebi transfer. Nekoliko dana kasnije Božinov je imao neprimerene komentare u svlačionici.

"Bandalovski je krajem prošle sezone tražio da promeni sredinu, izašli smo u susret njegovoj želji i stavili simbolično obeštećenje. Ništa se nije dešavalo, pa je pre nekoliko dana inicirao seriju sastanaka iz želje da napusti klub. Rečeno mu je da se ponaša kao profesionalac dok se ne pojavi klub koji ga želi. Niko mu nije pravio probleme, međutim, njegovo ponašanje nije bilo na nivou. Remetio je celu grupu, bili smo primorani da povučemo radikalan potez. Ivan je praktično sam sebe eliminisao iz konkurencije. Niko nema pravo da sebe stavi iznad kluba. Ta priča je gotova", rekao je sportski direktor Ivica Iliev.

U međuvremenu, trener Tomić je medijima izjavio da je čuo napadača Božinova da "nešto komentašire" u svlačionici, pa bi i on mogao da se nađe van ekipe u četvrtak.

U Poljsku sigurno neće putovati Brazilac Leonardo da Silva Souza. Najveće pojačanje crno-belih ovog leta nije fizički spremno za važan meč u Lubinu.

Partizan i Zaglembje su igrali bez golova u Beogradu, a revanš je na programu u četvrtak od 19:45 časova.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

92 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve