Nova vest
Fudbal

Petak, 08.07.2016.

21:13

VBA nudi novi ugovor Berainu

Fudbalski klub Vest Bromič Albion ponudio je novi ugovor napadaču Saidu Berainu, prenosi Skaj Sport.

Izvor: B92, Beta

Autor:B92, Beta

VBA nudi novi ugovor Berainu
Getty Images

Kako se navodi, čelnici kluba su ponudili 22-godišnjem Berainu, četvorogodišnji ugovor, a mladi napadač narednih dana će i definitivno doneti odluku da li ostaje u VBA.

Engelski napadač ima još godinu dana ugovora sa klubom, a veliko interesovanje za njegove usluge, prethodnih dana su pokazali Stouk, Kristal Palas i Votford. Kako engleski mediji navode, Stouk je trenutno najbliži potpisu Berahina i procenjuje se da su spremni da plate oko 19 miliona evra.

Beraino je prošao mladje selekcije Vest Bromviča, a nastupao je i na pozajmicama u Nortemptonu, Brentfordu i Piterboru.

Za "vrećice" je do sada upisao 113 nastupa i 36 puta se upisao u listu strelaca.

Uprava Vest Bromviča je 2014. odbila ponude Totenhema i Liverpula za njegove usluge, a sam napadač je prošle sezone isticao da je veoma nezadovoljan, pa je u nekoliko navrata pretio da neće igrati za klub.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

3 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Španski sud blokirao račun Pikeu

Španski sud naložio je zamrzavanje bankovnog računa kompanije koju vodi Đerar Pike, dok traje istraga o poslovnom dogovoru da se takmičenje domaćeg Superkupa prebaci u Saudijsku Arabiju.

Beta

23:47

11 h

U fokusu

Vidi sve