Nova vest
Fudbal

Petak, 08.07.2016.

12:04

Klop na ’Kopu’ do 2022.

Jirgen Klop potpisao je novi ugovor sa Liverpulom na šest godina, tačno devet meseci pošto je je postao menadžer kluba.

Izvor: SM

Autor: SM

Klop na ’Kopu’ do 2022.
Getty images

Nemac, koji je zamenio Brendana Rodžersa 8. oktobra prošle godine vodiće Liverpul do 2022. godine.

Prvobitni ugovor bio je do 2018, ali su čelnici kluba zadovoljni radom Klopa i veruju da je on budućnost ’crvenih’.

Sedam godina u Liverpulu nadam se, za mene je to jedini način da se radi. Ne osećam pritisak, već vidim veliku šansu. Da li je ovo ispravno, ne znam, možda nisam previše osećajan, ali me čini slobodnim da donosim odluke“, izjavio je Nemac.

Klop je započeo pripremnu sezonu na Mersisajdu koja je počela 2. jula i očekuje ih devet prijateljskih mečeva, prvi na otvaranju protiv Tranmerea u petak.

Ako budemo igrali najbolje u predsezoni, onda radim nešto sasvim pogrešno. To je još jedna misija, ne radi se samo o tome da savladamo protivnike. Sve što radite je zasnovano na fizičkom potencijalu i šta stvorite u predsezoni je ključ toga, objašnjava Klop.

Liverpul je u prošloj sezoni završio kao osmi na tabeli, a doveli su Marka Grujića (Crvena Zvezda), Sadea Manea (Sautempton), Žoel Matip (Šalke), Loris Karius (Majnc) i očekuju se još pojačnja.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

4 h

U fokusu

Vidi sve