Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 07.07.2016.

15:50

LE: Čukarički ispustio 3:0, ali prošao dalje

Fudbaleri Čukaričkog plasirali su se u drugo kolo kvalifikacija za Ligu Evrope posle remija 3:3 sa Ordabasijem u Kazahstanu.

Izvor: MN

Autor: MN

LE: Čukarički ispustio 3:0, ali prošao dalje
Starsport

Tim sa Banovog brda u prvom meču u Beogradu slavio je sa 3:0, a u revanšu je sa tri brza gola osigurao prolaz dalje.

Čukarički će u narednom kolu igrati sa boljim iz meča Videoton – Zarija, a mađarski tim je u prvom susretu slavio sa 3:0.

Drugi srpski predstavnik u prvom kolu, novosadska Vojvodina, dočekuje Bokelj, a u prvom meču u Crnoj Gori bilo je nerešeno 1:1.

Pogocima Staniše Mandtića u 10. i 14. minutu Čukarički je rešio sve dileme u vezi sa prolaskom dalje, a na 3:0 povisio je Kajević u 21. minutu. U finišu poluvremena domaći fudbaleri smanjuju rezultat preko Gejnriha iTungišbajev u 68, a konačan rezultat postavio je Erlanov u 93. minutu.

Lagator je dobro primetio usamljenog Kneževića, on je prošao po desnoj strani, ubacio loptu u peterac, kod druge stative bio je Mandić koji se upisuje u strelce.

Prednost je duplirana kada je na svojom polovini pogrešio jedan domaći fudbaler, Mandić je bio na pravom mestu krenuo ka golu i lobovao čuvara mreže.

Posle još jedne greške fudbalera Ordabasija, Mandić je na levoj strani predriblao rivala, asistenciju je čekao Kneževič koji smešta loptu u mrežu.

Prednost je smanjena iz slobodnog udarca kada je lotpa prozujala kroz kazneni prostor i završila u mreži Stevanovića. Konačan rezultat postavljen je posle kornera i gužve pred golom Čukaričkog. Remi svom timu donosi Erlanov u sudijskoj nadoknadi.

Srpski fudbaleri Branislav Trajković i Aleksandar Simčević odigrali su ceo meč za poraženi tim.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

23 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve