Nova vest
Fudbal

Sreda, 29.06.2016.

19:43

Pripreme: Zvezda preokretom savladala Zorju

Fudbaleri Crvene zvezde pobedili su ukrajinsku Zorju iz Luganjska sa 3:1, u prijateljskoj utakmici na pripremama u Sloveniji.

Izvor: B92

Autor:B92

Pripreme: Zvezda preokretom savladala Zorju
crvenazvezdafk.com

Četvrtoplasirana ekipa ukrajinskog šampionata je povela u četvrtom minutu preko Viktora Paula, a preokrenuli su Aleksandar Katai u 43, Predrag Sikimić u 77. iz penala i Marko Poletanović u 78.

Zvezda je počela sa Tomasom Fibelom, Andrijom Lukovićem, Milošem Cvetkovićem, kao i igračima koji su bili standardni u prošloj sezoni. Taj tim se mučio protiv fizički jačeg rivala u prvom poluvremenu, ali je taj deo ipak završen nerešeno.

Trener Miodrag Božović je sredinom drugog poluvremena zamenio ceo tim, koji je golom Sikimića iz penala, a potom i lepim pogotkom novajlije Poletanovića, koji je snažno šutirao u gornji desni ugao sa 25 metara, preokrenuo i zabeležio treću pobedu u predsezoni.

Crveno-beli su do sada tokom priprema pobedili Hajduk iz Beške sa 10:1 i Borac iz Starčeva sa 7:0.

Naredni prijateljski susret, Zvezda će igrati 5. jula protiv Volina, takodje u Krškom.

Zvezda će sezonu početi 12. jula, kada će gostovati Valeti ili Torshavnu u drugom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona.

Crvena zvezda: Kahriman - Cvetković, Fibel, Al. Luković, Ibanjez - Le Talek, Donald - Srnić, An. Luković, Katai - Vijeira. Od 66. minuta igrali su: Supić - Petković, Rendulić, Mičel, Ristić - Poletanović, Babunski - Avramovski, Jovović, Plavšić - Sikimić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

34 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve