Nova vest
Fudbal

Sreda, 29.06.2016.

23:42

Tulalan prešao u Bordo

Dosadašnji fudbaler Monaka Žeremi Tulalan potpisao je dvogodišnji ugovor sa Bordoom, preneli su francuski mediji.

Izvor: B92, Beta

Autor:B92, Beta

Tulalan prešao u Bordo
Beta/AP

Uprkos tome što mu je ostalo još godinu dana ugovora sa Monakom, Tulalan je prošle nedelje pregovarao sa upravom kluba o raskidu ugovora.

Bivši francuski reprezentativac je rekao da se odlučio na odlazak iz Monaka pošto želi da bude bliže svojoj porodici u Nantu.

"Proveo sam tri divne sezone u Monaku i ponosan sam što sam doprineo povratku kluba u vrh francuske lige i evropskog fudbala. Vreme je za novi izazov, koji će me približiti rodnom gradu. Zahvalan sam saigračima, stručnom štabu, svima u klubu i navijačima na konstantnoj podršci", rekao je tridesetdvogodišnji Tulalan.

Tulalan je karijeru počeo u Nantu 2001. godine, odakle je pet godina kasnije potpisao za Lion. On je 2011. godine prešao u Malagu, a dve godine kasnije potpisao je ugovor sa Monakom.

Igrao je za mlade selekcije Francuske, a za "A" tim odigrao je 36 utakmica.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

4 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Srpski fudbal

Piksi na EURO misiji – prva stanica Torino

Dok fudbalska Evropa odbrojava do početka samita najboljih kontinentalnih selekcija koji se održava u Nemačkoj od 14. juna, selektor Dragan Stojković sa najbližim saradnicima radi na pripremama za najveći fudbalski događaj u 2024. godini.

FSS

13:29

3 h

U fokusu

Vidi sve