Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 16.05.2016.

22:05

Grof: Ko nije u timu sezone neka se dokaže sledeće

Trener Crvene zvezde Miodrag Božović rekao je da je ponosan na svoje fudbalere koji su izabrani u najbolji tim Super lige Srbije.

Izvor: B92, Beta

Autor:B92, Beta

Grof: Ko nije u timu sezone neka se dokaže sledeće
Starsport

On je dodao da oni koji u tome nisu uspeli imaju narednu sezonu da se dokažu.

"Ponosan sam na svoje igrače koji su izabrani u najbolji tim. Ponosan sam jer su ih izabrale njihove kolege iz Super ligi. Oni su najmerodavniji da odrede ko je najbolji... Drago mi je što sam i ja izabran", rekao je Božović

Fudbaleri Zvezda dominirali su na današnjem proglašenju najboljih ove sezone u ;Super ;ligi Srbije, po izboru igrača koji je organizovao sindikat Nezavisnost.

Za najboljeg igrača proglašen je napadač crveno-belih, najbolji strelac lige Ugo Vijeira, dok je Miodrag Božović trener godine. U timu godine su još i golman Damir Kahriman, štoper Aleksandar Luković, levi bek Luis Ibanjes, vezni fudbaleri Mičel Donald, Marko Grujić i Aleksandar Katai.

Na pitanje kako utešiti one igrače Zvezde koju nisu u najboljem timu, Božović je uz osmeh rekao: "Imaju sledeću sezonu da se dokažu i da udju u najbolji izbor".

Pored Zvezdinih igrala, u idealnom timu prvenstva su trojica igrača Čukaričkog, štoper Bojan Ostojić, desni bek Filip Stojković, i napadač Andrija Pavlović. Najbolju postavu još čini krilni fudbaler Partizana Nemanja Mihajlović.

"Svi koji su izabrani imaju kvalitet i zasluženo su tu", rekao je Božović.

On je izrazio nadu da će Zvezda naredne sezone napraviti iznenadjenje u Evropi.

"Moramo što bolje da se spremimo za Evropu, da se još više uigramo, što naravno zavisi i od pojačanja, ali i od vere da možemo napraviti nešto, jer onaj ko veruje može nešto i da napravi. Svedoci smo da su u sportu mogudja velika iznenadjenja, tako da se nadam da ćemo mi napraviti iznenadjenje naredne sezone", kazao je Božović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

17 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve