Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 16.05.2016.

18:12

Junajted: Firma za obezbeđenje pogrešila

Mančester junajted je saopštio da je naprava na Old Trarfordu zbog koje je evakuisan stadion pogrešno ostavljena od strane firme za obezbeđenje.

Izvor: B92

Autor:B92

Junajted: Firma za obezbeđenje pogrešila
Getty images

Ta firma je izvodila vežbu na stadionu, dodali su zvaničnici kluba.

Duel između Junajteda i Bornmuta otkazan je u nedelju nakon što je pronađena naprava za koju se sumnjalo da je bomba pred sam početak utakmice.

„Nismo mogli da pretpostavimo da je to bila greška tokom vežbe. Kada bi se nešto slično dogodilo u budućnosti isto bismo postupili“, rekao je potpredsednik Junajteda Ed Vudvord.

On je dodao da je ponosan na to kako je osoblje reagovalo. Sa druge strane, gradonačelnik Mančestera Toni Lojd, koji je tekođe i policijski komesar, naložio je detaljnu istragu ovog ’fijaska’.

Iako je vežba okončana, naprava je zaboravljena u toaletu na severnozapadnoj strani stadiona.

Napravu je otkrio stjuart koji je obavestio obezbeđenje, a ne pas kako se prvobitno mislilo. Nakon što je policija otkrila napravu stadion je evakuisan, a utakmica je otkazana.

Meč će biti odigran u utorak i to će biti poslednja utakmica u sezoni u Premijer ligi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

7 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Evrokupovi

UEFA kaznila Barselonu

Evropska fudbalska unija (UEFA) kaznila je Barselonu zbog rasističkih ispada njenih navijača u Parizu tokom meča četvrtfinala Lige šampiona protiv PSŽ-a, objavila je Uefa na svom sajtu.

Beta

23:37

9 h

U fokusu

Vidi sve