Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 16.05.2016.

12:31

Širer: Užasan start Mitrovića, za prelom noge

Legendarni napadač Njukasla Alan Širer rekao je da Aleksandar Mitrović mora da počne da sazreva posle još jedne kontroverzne utakmice.

Izvor: ĐN

Autor: ĐN

Širer: Užasan start Mitrovića, za prelom noge
Photo by Stu Forster/Getty Images

Mitrović je završio sezonu asistencijom, pogotkom i crvenim kartonom u ubedljivom trijumfu nad Totenhemom od 5:1.

“Ovo je bilo užasno, jedan od njegovih prvih startova. Stajao je iznad igrača Totenhema, a onda pogledao sudiju kao da želi nešto ozbiljno da uradi s njim”, rekao je Širer.

On je dodao da Srbin mora da poradi na disciplini.

“U karijeri je dobio pet crvenih kartona, a tek ima 21 godinu. To pokazuje da nije počeo da uči. Start na Kajlu Vokeru je bio užasan, mogao je da mu polomi nogu. Bio je to izuzetno grub faul i verovatno će propustiti četiri utakmice na startu sledeće sezone”, dodao je 45-godišnja legenda ‘Svraka’.

Mitrović je u debitantskoj sezoni u Premijer ligi postigao devet golova na 33 utakmice.

“Nije baš da je bio biljantan cele sezone i postizao golove, pa da kažete: ‘Znate šta, moramo da prihvatimo njegovo ponašanje jer je bio birljantan’. Ali on to nije, moraće da počne da uči”, zaključio je Širer.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

50 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

7 h

U fokusu

Vidi sve