Nova vest
Fudbal

Petak, 13.05.2016.

11:11

Finale LE: Partizan navija za Sevilju

Partizan će predstojećeg leta igrati kvalifikacije za Ligu Evrope, a kada će krenuti zavisi od ishoda ovosezonskog finala.

Izvor: AK

Autor: AK

Finale LE: Partizan navija za Sevilju
Foto: Getty images

Crno-beli će 18. maja navijati za špansku Sevilju da pobedi engleski Liverpul u Bazelu, jer će mu pobeda Andalužana omogućiti da preskoči prvu rundu kvalifikacija.

Ukoliko treći put u nizu osvoji LE, Sevilja će se plasirati u Ligu šampiona, pa će Partizan kao tim sa najboljim koeficijentom u prvoj rundi kvalifikacija napredovati direktno do druge.

Tako bi Partizan umesto 30. juna, borbu za Evropu počeo dve nedelje kasnije, što bi svakako omogućilo klubu da lakše sredi igrački kadar, a timu da se bolje odmori i maksimalno spremi.

Što se tiče najzvučnijih imena koja će učestvovati u LE sledeće sezone, ističu se Mančester Junajted, Inter, Fejenord, Fiorentina, Atletik Bilbao, a možda i Mančester Siti, Milan, Zenit, Klub Briž, Anderleht...

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

48 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

3 h

U fokusu

Vidi sve