Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 09.05.2016.

15:53

Klop: Nisam ispao pametan, ne idite bez karte

Menadžer Liverpula Jirgen Klop kaže da nije postupio pametno kada je pozvao i one navijače ’Crvenih’ koji nemaju kartu da dođu u Bazel na finale Lige Evrope.

Izvor: SO

Autor: SO

Klop: Nisam ispao pametan, ne idite bez karte
Getty Images

Liverpulu je dodeljeno 10.236 karata za finale 18. maja sa Seviljom.

“Poslednji put kada sam govorio o Bazelu, govorio sam kao navijač i pozvao sam sve navijače Liverpula. Da budem iskren, to nije bilo baš pametno – Bazel je lep grad, ali nije spreman za nas, napravio sam grešku“, rekao je Klop.

Stadio Sent Jakob Park ima kapacitet od 35.000 mesta, a Liverpul bi mogao da dobije dodatni broj karata ako Sevilja ne uspe da proda svoj deo.

“Molim vas, neka samo ljudi sa kartama idu u Bazel jer će u suprotnom nastati haos, a to ne želimo. Mi moramo da se koncentrišemo na fudbal. Divno je biti na stadionu, ali ako ne možeš, onda ostani kod kuće, gledaj meč sa prijateljima i posle ćemo praviti žurku. Zaista je važno da me sada poslušate – veći deo vremena možete da me ignorišete, ali sada je važno“, završio je Klop obraćanje navijačima.

Pobednik meča Liverpul – Sevilja obezbediće plasman u Ligu šampiona sledeće sezone.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

9 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

5 h

U fokusu

Vidi sve