Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 02.05.2016.

21:29

Kadeti na EP, selektoru užitak ispred rezultata

Kadetska reprezentacija Srbije završila je mini pripreme za Evropsko prvenstvo u Azerbejdžanu i u ponedeljak uveče putuje za Baku.

Izvor: B92

Autor:B92

Kadeti na EP, selektoru užitak ispred rezultata
Foto: FSS

Selektor Ilija Stolica odredio je konačan spisak igrača za koje računa na turniru koji će se igrati od 5-21. maja.

Srbije je u Grupi D sa Italijom (6. maj), Španijom (9. maj) i Holandijom (12. maj), a po dve selekcije iz svake od četiri grupe izboriće plasman u nokaut fazu.

"Želimo da budemo u odabranom društvu, a to znači da moramo biti na visini zadatka i sebe da predstavimo u najboljem svetlu. Prvi meč protiv Italije je jako važan, dobro smo ih snimili. Tipična njihova škola, imaju brz napad, nemaju mnogo veliki posed lopte, ali imaju izuzetan individualni kvalitet", rekao je selektor Ilija Stolica.

Stolica je istakao da je Španija u poslednjih nekoliko godina bila dva puta prvak Evrope u tom uzrastu, Holanđani takođe.

"Bez obzira, mislim da mi imamo kvalitet da ostvarimo dobar rezultat, a odlučivaće nijanse. Zbog toga želim da skinem pritisak sa momaka, hoću da uživaju u svakom minutu na ovom šampionatu", rekao je Stolica.

Kadeti Srbije na EP:

Golmani: Aleksandar Popović (Partizan), Miloš Čupić (OFK Beograd);

Odbrana: Julijan Popović (Bajer Leverkuzen), Marko Ilić (OFK Beograd), Mladen Devetak (Vojvodina), Strahinja Bošnjak (Partizan), Ranko Veselinović (Vojvodina), Aleksa Terzić (Crvena zvezda);

Vezni red: Miloš Nikolić (Crvena zvezda), Veljko Nikolić (OFK Beograd), Njegoš Petrović (Rad), Igor Maksimović (Partizan), Armin Đerlek (OFK Beograd);

Napad: Stefan Ilić (OFK Beograd), Luka Ilić (Crvena zvezda), Đorđe Jovanović (Partizan), Dejan Joveljić (Crvena zvezda), Lazar Nikolić (OFK Beograd).

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

1 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve